torsdag den 18. september 2008

Den perfekte barbering

Hvordan foretages den perfekte barbering. Et rigtig godt forslag er at følge nedenstående "opskrift"

Og så synes jeg, at man skal forkæle sig selv lidt ekstra og så bruge de unikke produkter fra Truefitt and Hill eller Taylor of Old Bond Street.

DEN PERFEKTE BARBERING:

1. Forbered:
Nøglen til en perfekt barbering er at forberede din hud. En barbering skal helst foregå under eller efter et varmt brusebad. Varmen og fugten fra badet blødgør dit skæg, og forbereder huden til barbering.

2. Brug en Pre Shave Oil:
Truefitt og Hill Pre Shave Oil er specielt udviklet til at beskytte huden mod barberbladet og blødgør skægget, så barberskraberen glider lettere over huden og derfor mindsker irritation. Gnid lidt olie ind i ansigt og skæg før du kommer barbercreme på. Hvis du bruger en ”Pre Shave Oil” vil du blive overrasket over, hvor blød din hud føles.

3. Brug barbercreme:
Vores glycerin baseret barbercremer med naturlige fugtighedscreme anvendes bedst med en barberkost af grævling hår. En barberkost er med til at skabe et rigt skum og løfter samtidig skægstubbene. En barbercreme med glycerin giver den tættest og blødeste barbering.

4. Barberingen:
Barber altid med skægretningen og ikke imod. Skyl barberskraberen regelmæssigt og brug kun en skraber af god kvalitet. Husk, at udskifte barberbladet ofte. Et sløvt barberblad er direkte årsag til irritation og indgroet hår.

5. Aftershave
Efter barbering, skylles dit ansigt med koldt vand for at lukke porerne i huden. Tør huden og brug en beroligende og fugtighedsgivende aftershave balsam. Truefitt og Hill´s Aftershave Balms indeholder naturlige ingredienser med lanolin og aloe vera, der beroliger og fugter huden.

Den perfekte barbering giver en nydelse der kan sammenlignes med et rigtig godt glas rødvin.

Ingen kommentarer: