torsdag den 5. august 2010

Otis Batterbee London

Nyhed i Danmark

OTIS BATTERBEE, London er vores nyeste fund af unikke accessories til både HAM & HENDE.
OTIS BATTERBEE er en ung designer, uddannet fra den fornemme St. Martin School of Art & Design i London. Hans kollektion af rejsetilbehør har opnået KULTSTATUS i London – designet er praktisk, stilfuldt inspireret kombineret med kvalitet og funktionalitet.
OTIS BATTERBEE anvender kun de bedste materialer i hans design, hvor det gamle håndværk spiller en stor rolle kombineret med moderne teknologi.

ALLE designs er fremstillet i England. Stofferne til fremstilling af toilettasker m.v. er produceret af ”British Mill”, der blev grundlagt i 1880. Lavendler, der benyttes i ”Eyemask” og lavendelspray er håndplukket og dyrket i Norfolk / England ligesom de vævede Savile Row mønstre i duftpuderne er fremstillet i Lancashire og alle duftlys med dufte fra Ritz Hotel i Paris, Covent Garden Hotel i London og Carlyle Hotel i New York er håndlavet og bearbejdet i Suffolk.
Hele kollektionen oser af British Style med et moderne twist, der gør OTIS BATTERBEE til et MUST-HAVE til rejsen.

OTIS BATTERBEE´s rejsedesign består af – make-up tasker, toilettasker til HAM, øjen-masker m/lavendel, manchetknapper, pudespray m/lavendel, tøjfrisker, der beskytter tøjet på rejsen, duftpuder til kufferten, så dit tøj er frisk og klar til vigtige møder og duftlys med rejseminder m.v.

Gå til Gentlemen´s Bazaar og se produkterne [Klik Her]
Gå til Otis Batterbee´s hjemmeside [Klik Her]

Ingen kommentarer: