tirsdag den 28. juni 2011

BIOselect, 100% parabenefri


Nyhed i Gentlemen´s Bazaar
Det græske firma BIOselect ® beliggende på den skønne Ø, Kreta, blev grundlagt i 2002 af Mr. Tsompanakis, Mrs. Harmani og Mr. Christoulakis i 2002, og fremstiller et enestående udvalg af økologisk certificeret naturkosmetik af meget høj kvalitet, helt specielt fremstillet for at give en fuldstændig naturlig behandling og beskyttelse af hud og hår.

Økologiprocenten for BIOselect ® serien er i gennemsnit 70% af det totale indhold. Dictamelia - er det RENESTE hudplejeprodukt i verden.

Inspirationen til at fremstille disse produkter er kommet fra en historisk kendt kretensisk plante, Dictamo (også kendt som vild polej), som blev brugt til at lindre og beskytte huden mod betændelse og som hjalp til heling og rensning af sår og skrammer. Diktamo planten findes kun på Kreta i 1300 meters højde. Dictamo er en universalplante, der i mange tusinde år har været kendt og anvendt i Grækenland, pga. de velgørende egenskaber den besidder i forbindelse med generel helbreds- og hudpleje. Den høstes, når dens aktive egenskaber er på deres højeste, og således sikrer BIOselect ®, at anvendelsen af Dictamo er af højst mulig kvalitet.

Efter et intenst forløb med forskning og tests, har vi fremstillet 'DICTAMELIA' - et udtræk af planten Dictamo kombineret med og udtrukket i ekstra jomfru-olivenolie fra økologisk landbrug, som sikrer produktets renhed og det fuldstændige fravær af pesticider og restkoncentrationer af kemiske gødningsmidler. Dictamelia er økologisk certificeret og basisingrediensen i BIOselect ® produkterne.


BIOselect ® produkterne er:
Petrolium derivat-fri (f.eks. mineralske olier)
Fri for kunstige farvestoffer
Fri for ethoxylater
Siliconefri
Fri for propylen glycol
PEG-fri
SLES-fri
ALES-fri
Fri for animalske biprodukter
Fri for ethanolaminer
Fri for phtalater
Fri for syntetisk parfume

Fri for polycyklisk

Serien består blandt andet af Barberskum, Aftershave, Pre-shave,Ansigtsvask og Ansigtscreme.

Se produkterne Klik her

Ingen kommentarer: