onsdag den 24. oktober 2012

Manchetknapper - hvordan

Manchetknapper er på niveau med ure de mest klassiske og traditionelle smykker til mænd. De første manchetknapper dukker op i det tidlige 17. Århundrede, men først i det 18. Århundrede antager de den udformning vi kender i dag. Frem til begyndelsen af det 20.århundrede var det forbeholdt overklassen at bruge manchetknapper, men med den industrielle revolution blev produktionsprocesserne optimeret og produkterne blev billigere og dermed blev manchetknappen mere udbredt i befolkningen.
Manchetknapper fortæller meget om din personlighed og det  som du ønsker at signalere. Jeg kan ikke finde på en mere elegant måde end  at bruge et par  manchetknapper. Med de mange nye stilarter du kan købe, kan de også være en måde at støtte din favorit hold, fejre et bryllup eller fortælle hvad du laver på jobbet eller i fritiden.
 
 
1. Brug den rigtige skjorte. Tag en skjorte på med franske (eller dobbelt) manchetter. Denne form for skjorte har ekstra lange manchetter men ingen knapper eller huller på hver side af manchetten.
2. Fold manchetter tilbage og sikre, at de udgør en stram og lige linje for enden af ærmerne.
3. Hold manchetterne sammen. Hold de to åbne kanter af skjorte manchetten sammen, så de ligger op mod hinanden (se video fra ehowbeauty.com). I modsætning til manchetter med knapper, hvor én side af manchetten foldes ind over den anden.
4. Sørg for, at hullerne i manchetterne er lige over hinanden.
5. Sæt manchetknappen i, og sikre dig at den dekorative side af knappen vender udad, så alle kan se dine flotte manchetknapper
Herunder er vist manchetkanpper fra Gentlemens Bazaar.
http://shop.gentlemens-bazaar.dk/category/accessories-80/



Ingen kommentarer: