lørdag den 25. august 2012

NYHED - Mühle Organic

Mühle har lanceret deres nye naturlige luksus hudplejeserie til mænd, med fokus på ansigt, hår og krop fremstillet af udsøgte naturlige ingredienser, der sikre den bedste naturlige pleje til mænd.

Ingredienser
Herreserien kaldes Mühle Organic, og indeholder vigtige plejeingredienser som Argan Olie, Kamille, Aloe Vera, Shea Butter, Rosmarin, Solhat og Morgenfrue. Håndpresset Argan Olie er hovedingrediensen i Mühle Organic. Argan olien er udvundet fra frugten af det marokanske Argan træ, og fremstillet af marokanske kvinder i samarbejde med Fair Trade organisation. Argan olien er særlig rig på Vitamin E, antioxidanter og sikre huden et boost af næring, fugt og pleje.

BDIH-certificeret
Mühle Organic er BDIH-certificeret, som er din garanti for etisk høj standard af international økologi og naturlug hudpleje. Naturlige hudplejeprodukter, der er certificeret af BDIH standarder opfylder nogle særlige krav til indkøb, produktion og bearbejdning af råvarer. Organisk-syntetiske farvestoffer og syntetiske duftstoffer, silikoner, paraffin og andre olieprodukter er IKKE medtaget.

Ingen af produkterne er tester på dyr.

Duften
Duften er en REN oplevelse, der forkæler alle sanser med Lime, Kardemomme, Grønne noter, Pære og Mynte på en bund af cypres og vetiver uden nogen former for syntetiske farve- eller duftstoffer og konserveringsmidler.

Produkter
Herreserien består af Aftershave Balsam, Barbercreme, Ansigtscreme, Bodylotion, Bodyshampoo & Hårshampoo

Mühle Organic er luksus hudpleje fra naturen til mænd og kan selvfølgelig købes hos Gentlemens Bazaar.dk



BDIH er det kendteste kontrolmærke for naturkosmetik. Kravene til de varer, som får mærket, er inspireret af de krav, som kræves af økologiske fødervarer, bl.a. skal råvarerne såvidt muligt være af økologisk oprindelse. Herudover er der blandt andet forbud mod brug af dyreforsøg m.v. Der er dog også afvigelser fra de økologiske regler, bl.a. tillades enkelte konserveringsmidler, som ikke er tilladt i økologiske fødevarer - dog kun stoffer som er tilladt i konventionelle fødevarer (konserveringsmidler baseret på Benzosyre, Salicyl-syre, Sorbinsyre og Benzyl alkohol). BDIH-mærket udstedes af den tyske brancheforening for producenter af naturkosmetik, kosttilskud, medicin m.v. (Bundesverband Deutscher Industrie- und Handelsunternehmen für Arzneimittel, Reformwaren, Nahrungsergänzungsmittel und Körperpflegemittel e.V.). Organisationen udfører ikke selv kontrollen, men for at bruge kontrolmærket, skal de tilsluttede virksomheder dokumentere, at produktionen er godkendt af et uafhængigt og anerkendt kontrolorgan.

Ingen kommentarer: